raiul miroase a flori de camp

A aruncat spini peste cararea dintre inimile lor si peste zambetul eiu cu miros de flori de primavara a presarat ulei de trandafir. Ea ura trandafirii.

N.a inteles ca dragostea nu doar se simte ci se si exprima. Si inima lui nu i.a mai vorbit inimii ei. Iar inima ei s.a retras sa.si planga singuratatea in doi.

S.a crezut bun dar nu a  inteles ca fiecare vorba spusa si dupa gandita pe care a aruncat.o prietenilor sau strainilor s.a tranformat intr.o caramida. Si caramida peste caramida s.a transformat in perete si pertele in ziduri mari si aspre si cenusii si si ura

Si in loc sa sa ne scalde impreuna  in soarele ecuatorulului, ea si.a luat metrul ei cub  de iubire si a plecat spre pol sa isi planga durerea printre ursi si pinguini.

El a urlat, a tipat si a dat vina pe ea, pe Dumnezeu, pe prietenii ei, pe ursi pe pinguini si chiar si pe frigul de la pol.

Si intr.un final a dat vina pe el.

A revazut.o intr.o zi si i.a cerut o sansa, i.a spus ca pentru ea e dispus sa lase ecuatorul si sa faca partie pana la igluul ei. In fiecare zi! De cate cel putin trei ori.

Pentru ca a inteles ca ar prefera sa fie bagat de viu in iad jupuit pielea sa ii fie jupuita centimetru cu centimetru si peste ranile sangerande draci scarbosi sa arunce sare si piper decat sa o mai faca prin felul lui de a fi sa plece iar spre un nu stiu care pol.

Pentru ca purgatoriul miroase pregnant a abseta ei iar raiul are miros de flori de camp.

Iar ea …(to be continued)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s